lørdag 30. oktober 2010

En herlig dag:)

Idag har det rett og slett hvert en fantastisk dag:) Og det må jeg innrømme at jeg ikke hadde forventet akkurat idag..Siden Petter har jobbet hele dagen. Etter at Hedda fylte to år, har hun vært rimelig trassig og kranglete til tider. Særlig har hun testet meg til det fulle, siden jeg er like sta og tempramentsfull som henne. Vi har hatt våre krangler og jeg har syntes det har vært så utrolig vondt og leit.. Men de siste ukene har vært så mye bedre.
Og idag har mor og datter hatt en flott dag!:) Vi startet dagen med å se tegnefilmer og spise frokost i pysjen til "langt"på dag. Så dro vi på bading i røverdalen:) Ikke en ensete krangel i hele dag og alt har gått på skinner:)Og den nydelige prinsessa mi avsluttet dagen med å fortelle meg: " Du er bestevennen min du, mamma") Det bare smeltet hjertet mitt. Det er så fantastisk å være mamma:)!
Håper alle andre har hatt en like fin dag som meg og nyt resten av helgen med familie og venner. Det skal iallefall jeg:)
    • Verdens herligste jente <3

fredag 29. oktober 2010

 Hehe, det kan gi litt feil inntrykk av hvem jeg er med å legge ut så mange tur bilder. Siden jeg absolutt ikke er noen friluftsjente. Men jeg synes det er veldig koselig å gjøre sånne ting med Hedda og Petter.
Pinnebrød smakte også veldig godt denne dagen:)

 Hedda elsker å være ute uansett hvilken årstid:) Hun er heldig som har en fantastisk pappa som alltid finner på noe gøy med henne. Her er hun med å "hjelper" til å rake:)

  • Vi fant en kjempe koselig utebarnehage på en av turene våre i høst.

torsdag 28. oktober 2010


  • 6 mnd på vei med Rikke

HORMONELLA!!!

Det er det Petter, mannen min, kaller meg om dagen. Kanskje ikke så rart når det første jeg gjør når jeg slår opp øynene om morgenen, er å frese til han for at han har satt på vekkerklokka for seint! Enda det er han som skal på jobb, ikke jeg!!
  Men jeg må si at vi har lov til å frese litt også!! Misforstå meg rett, jeg synes det er kjempe stas å gå gravid og jeg er heldig som får muligheten. Men etter 7mnd, uten å kunne ligge på magen når man sover, utallige netter som blir avbrutt av at man må tisse nok en gang, forbud mot å spise eller drikke det man har lyst på osv, hender det at man får litt nok. Idag har jeg en sånn dag! Å kle på seg om morgenen et et sant mareritt, ikke engang trusene passer lengere, og det er snart så jeg rapper Petter sine boksere. Ikke nok med det, men man må jo neste ha hjelp til å kle på seg også! Ikke greit når man nesten svimer av pga surstoff mangel hver gang man bøyer seg. Huden på magen er så strekt at hvis man nyser, riskerer mann at den lager et egent verdens kart som dekker hele magen! Ganske urettferdig at mennene slipper unna absolutt ALT i et svangerskap. Kanskje det er derfor de er de største ofrene for vårt raseri! Noe må jo de også få, værsågod, en stk hissig, elefantkone!

   Men når det er sagt, så går de glipp av alt det fantastiske også!:) Det er ingenting som slår den følelsen av det lille barnet som prøver å få kontakt med deg med å sparke, dytte og kile deg på magen! Det er noe jeg kommer til å savne når lille Rikke kommer ut! Men det tror jeg også er det eneste. Det blir veldig godt å få igjen kroppen sin, og ikke ha vondt i bekkenet lenger. Jeg kommer ikke til å savne badehetta, flytevesten og alle pensjonistene jeg er så heldig å få vannjogge med to til tre ganger i uka. Men det anbefales på det sterkeste hvis du har bekkenløsning;)

  Nå viser kalenderen snart november, og da skal jeg iallefall prøve å kose meg med masse juleforbredelser. Julekort, baking, pynting osv. Julen er den beste tiden på året. Og det er så gøy å dele den med Hedda!:) Det gleder jeg meg masse til, så jeg er ikke bare negativ altså:) Det blir nok mye positivt her også, og jeg må innrømme at humøret lettet litt av å skrive ut mine frustrasjoner;)
Jeg fikk forresten en utrolig artig bok for en stund tilbake. Den heter : "Hva føder de nå??" av Radge&Ragde. Det er en bok alle gravide burde lese! Jeg lo så tårene trillet. Her er en liten smakebit:


-Jeg skulle tatt ut batteriene på den hersens biologiske klokka, hadde jeg visst hvordan dette her kom til å bli. Men nå har jeg tatt ut batterienen av badevekta isteden.


Far:- Samboeren min er helt fra seg, hyler og gråter.
Jordmor:- Har hun mye vondt altså??
Far:- Ja, hun GRÅTER, sa jeg jo! Og når en kvinne gråter, da har hun innmari vondt!


Far:- Kan vi komme?Vannet har gått og det er tre min mellom riene. Har dere ledig rom?
Jordmor:- (med humor på stengrunn)- Det er stappfullt i herberget, men derer kan komme. Ta med feltseng.
(Senere på føden)
Jordmor:- Det tok jammen sin tid.
Far:- Var ikke SÅ lett å finne en feltseng klokka tre om natta!
Haha, hysterisk morsomt! Ha en fin dag videre:)

onsdag 27. oktober 2010

Hei hei:)

Nå skal jeg også prøve meg som blogg skriver:) Siden jeg er ganske elendig på data, er jeg rimelig fornøyd med å ha laget en blogg helt alene:) 
 Men jeg blir vel flinkere etterhvert:)

Litt om meg: Jeg er er ei jente på 26 år, lykkelig gift og mamma til ei nydelig jente på snart 3 år! Jeg er også 7mnd på vei med ei lita tulle til:) Så min blogg kommer til å handle mest om hverdagen og mine barn! Kanskje jeg kommer i kontakt med andre mødre også??
Siden jeg er en veldig ærlig og følelsesladet, kommer min blogg til å preges av dette! Her kommer alt til å komme rett fra levra:)
  Jeg er fortiden sykmeldt fra jobben min på h&m, så jeg har god tid til å blogge! Håper dette hjelper til med å få tiden til å gå litt fortere:)
Ha en fin dag videre