tirsdag 8. mars 2011

VÅR!!!

Jeg synes at våren er den mest fantastiske tiden av året! Den bringer masse forventninger og positvitet hos nesten alle. Man merker det når man er ute å går tur. Mennesker som ellers bare ville sett rett fram og hastet videre, smiler og hilser på deg i slik vær. Man kan nesten merke at alle er lysere til sinns. Om våren er vi bare sjeleglad for den sola som er og vi tilbeder den. Alle kryper ut av husene sine, måker av trapper og verandaer, og setter seg godt til rette og bare NYTER!!  Det er ikke som sommeren, når vi bare klager over all solen vi ikke får.. Nei, vi er liksom fornøyd om våren. 
   Jeg elsker rett og slett å se at snøen smelter, at det drypper fra taket og at ting man glemte å rydde bort før snøen kom, kommer fram igjen. Jeg elsker å se knopper på trærne, høre fuglene kvitre og ikke minst kjenne asfalt under føttene. Jeg husker fremdeles følelsen jeg fikk som liten da vi kunne få bytte om fra vintersko til vårsko. Jeg følte meg kjempe lett i beina. Fri. Og da vi kunne ta fram syklene, hoppetau og hoppestrikk. Og paradis ble tegnet med kritt i gatene! 
Dette er faktisk årstiden som det kan hende ( bare kan) at du ser meg jogge!:) Man får lyst til å tilbringe tid ute, selv om det er for å løpe seg halvt ihjel. Man har optimisten i magen som sier at man skal bli sprek og tynn til sommeren kommer. Og man har faktisk lyst til å klare det. Heldigvis har jeg muligheten til å gå MASSE tur denne våren og jeg skal nyte det! Og jeg skal sitte masse ute i sola og suge til meg positiv energi og kanskje litt farge i kinna:) Men etter å ha sett alt for mange episoder av "10 år yngre, duellen", tror jeg faktisk at jeg skal invistere i en god solkrem i år. 
     
   Ha en fin dag og en fantastisk vår:)
   
 

1 kommentar:

  1. Ååååh, kunne ikke vært mer enig! Våren er min FAVORITT!! Sola skinner, snøen blir borte og man kan bare kjenne energien komme!! Og så kan man snart gå barbeint!! :-))
    Håper vi ses i dag!
    Klem :-))

    SvarSlett