tirsdag 15. februar 2011

Kolikk-hælvete!!

JA, for det er akkurat det det er.. Et aldri så lite hælvete akkurat da det står på!!Jeg vet at jeg egentlig ikke har noe å klage på i forhold til mange andre, og jeg har bestemt meg for at kolikken ikke skal får ødelegge gleden ved å bli mor, men da må jeg blåse ut noen negatvie tanker her.. Det har hjulpet før, så kanskje det hjelper igjen. Det er i hvertfall verdt et forsøk! For etter 5 dager på rad med skriking og kontsatnt holding av den lille babyen, blir man rett og slett GAL!! Man graver seg langt ned og tror man aldri skal komme seg opp igjen.. Det er så utolig fort gjort å bli så sint på den vesle kroppen som bare skiker og skriker.., så får man dårlig samvittighet for tankene man har, så blir man lei seg.. Det er egentlig en evig rundans av negative følelser som setter seg i kroppen!!
Jeg prøver å trøste meg med at det går over, men 6 uker til med slik skiking tar faktisk motet fra meg. Og jeg lurer på hvordan jeg skal finne krefter til å komme meg gjennom det.., men jeg gjør det! Og jeg vet om mennesker som har det MYE verre enn meg, og de klarer det de også. Sånn er vi laga, at vi klarer det meste av det naturen gir oss, selv om vi ser svart på det innimellom.
   Nå har jeg i hvertfall kommet til det steget at jeg skal gjøre alt i min makt for å finne noe som hjelper mot dette hælvete. Det første jeg skal prøve er å kutte ut alle matvarer som inneholder noen form for melk, løk, kål og krydder! Det er med andre ord en fantastisk slankekur, siden det er melk i ABSOLUTT alt vi har i oss. Stakkars de med mekleintoleranse. Og er det ikke melk i det, kan du banne på at det er løk i det. Så jeg har vel funnet ut at det jeg kan ha i meg er knekkebrød med skikne uten smør og vann! Så da slipper jeg i allefall å tenke noe på de siste kiloene som sitter igjen etter fødsel:) De kommer jo til å rase av i en fart!:) Hurra, en positiv ting!! Så skal jeg prøve fotsoneterapi. Og siden jeg ikke har funnet noen i gjøvik, reiser jeg gjerne land og strand etter en! Og hvis ikke det hjelper, tar vi oss nok en tur til fysioterapauten på raufoss. Jeg har også hørt at akupunktur skal hjelpe.. Og virker ikke noe av dette.. Ja, da får jeg kjøpe meg ørepropper og ta opp igjen forholdet med gud!!  Og så skal jeg ha en heidundranes feiring når Rikke runder 3mnd!!:)

  Puh, da det var ute av sinn, føler jeg meg litt bedre. Og det skal sies at Rikke er en utrolig skjønn jente som er fantastisk snill når hun ikke har vondt i magen. Og Hedda har stor tålmodighet med oss og med Rikke. Hun er så søt når hun vil ha Rikke på fanget og vi sier at vi skal bare prøve å få henne til å slutte å gråte først. Da sier hun: " Jamen, mamma, jeg har gråtefang jeg". Så for henne har det ingenting å si at lillesøster bare gråter og gråter.
Jeg skal love å komme med et kjempe positivt innlegg så fort vi har funnet en "kur" for denne skrikingen. Og da skal jeg fortelle om hvor fantastisk det er å være mamma. Men akkurat nå tror jeg at jeg kunne vært levnde reklame for prevansjon:) Så egentlig burde jeg nå vært rundt omkring på ungdomskoler og holdt foredrag om akkurat det. 
  Nå våknet lillesøster, så nå må jeg vel være vugge resten av kvelden. Men til dere som har armene fri, ønsker jeg en god dag videre!

1 kommentar:

  1. Huff føler med deg Hilde,syntes du er kjempe flink og du holder ut og du er kjempe sterk!!!Skulle gjerne hjulpet deg med noe hvis du trenger ett lite avbrekk,selv og det er aldri så lite..bryr meg ikke om litt skriking jeg vettu;)
    Men er samtidig godt å høre at ikke alt er rosenrødt og fantastiske,stå på super mom =)

    SvarSlett