mandag 8. november 2010

Nerver...

Huff, idag gikk det akkurat opp for meg at jeg faktisk skal igjenomm en fødsel til!!! Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til det. Ikke det at jeg hadde så forferdelig fødsel sist, jeg har hørt om mange som har hatt det mye værre enn meg... Men godt er det jo ikke uansett!! Og jeg gruer meg nesten mer nå, som jeg vet hva jeg går til! Tenk at vi gjør dette frivillig?? 
  Jeg håper at Petter er like rolig som sist.., siden jeg ble totalt handlingslammet da vannet plutselig gikk fredag 23.nov 2007. Jeg husker det såå godt!! Og når vannet går, da går det!!! Jeg husker jeg sa til Petter:" Nå tror jeg vannet gikk". Han svarte:" Men kom deg ut av sofaen da!!" Hehe, jeg hoppet ut av sofaen og allerede da,var jeg våt helt ned i sokkene!! Jeg ble så redd og var absolutt ikke klar. Petter var like rolig og ringte føden, mens jeg skreik i panikk fra do om at jeg ikke ville og ikke var klar til å føde! Tror jeg måtte skifte klær tre ganger, før vi kom oss avgårde! Vannet fortsatte å stømme. Herregud, så mye vann det er der inne!!! Riene begynte allerde samme kveld, og om morgenen hadde jeg bare 1cm åpning!! Snakk om skuffelse!! Men så skjedde ting i tur og orden. Ca kl 14 24.nov, etter mulig overdose av deilig lystgass, obligatorisk skriking, kjefting på epidural mannen, epidural , og en exorsistlignede opplevlese, så Hedda dagens lys:)  Og jeg tenkte ALDRI  skal jeg gjøre dette igjen!!!
Og her sitter jeg bare tre år etter, og det er kun 8 uker til jeg skal oppleve det engang til! Men jeg gleder meg også!! Til å få det lille nurket på brystkassa og bli kjent med henne utenfor magen også. For jeg vet allerede at hun er ei aktiv frøken som gjør som hun vil, når hun vil. Akkurat som storesøster Hedda:) 
Heldigvis vet jeg ikke nøyaktig når det store skal skje, eller hvordan det skjer. Men at hun skal ut det vet jeg:) Og jeg skal vel klare det denne gangen også. Og så får man håpe at alt går bra! Mer enn det får man ikke gjort! OG premien er jo det største som finnes i denne verden:) Og da er man kanskje heldig som får oppleve det hele to ganger!!:)

Ha en fantastisk kveld videre:)

6 kommentarer:

  1. Hei, hei, Hilde :-)
    Rart det der, man går ni mndr. gravid og enkelte dager får man nesten litt anfall av å tenke på hva man faktisk har stelt i stand og hva man MÅ i gjennom!! Kan ikke si annet enn at jeg føler virkelig med deg, selv om jeg vet at dette kommer til å gå kjempe bra!! Så litt av reprisa av Unge Mødre i ettermiddag, og må si ærlig innrømme at jeg ble litt uvel, har det litt for friskt i minne ennå ;) Nei, nå var jeg egentlig litt slem, føler jeg! Men du har vært i gjennom det en gang tidligere, så det er vel ikke noe helt nytt, i tillegg til at de sier at den andre fødsel alltid går mye bedre :)
    Hadde man ikke fått verdens flotteste premie ut av det hadde man vel ikke villet seg selv såå vondt!! Tenk at det allerede er tre år siden Hedda kom til, som alle sier, tida går altfor fort. Man må nyte hvert eneste sekund.

    Beklager at jeg ikke har vært så sosial i det siste, bare veldig mye som skjer akkuart nå, men forhåpentligvis begynner det meste å ta form, og da vil jeg gjerne være med å bake og gjøre koselige førjulsting med deg :-)
    Ha en fin kveld. Håper det er bra med dere alle fire ;)
    Stor klem :-)

    SvarSlett
  2. Nydelig bilde av deg og Hedda, forresten ;-)

    SvarSlett
  3. Hehe, ja det kan du si! Hadde aldri gjort dette, hadde det ikke vært for premien:)
    Hva har du på tapeten om dagen da?? Her er vi snart ferdig med hele kjøkkenet. Med nytt gulv, fliser og alt. Er bare igjen fuging og listing:) Blir såå fint!:) Du/ dere må komme å se en dag:) Vi har også fått opp sengegavelen, så nå gjenstår det bare å male på soverommet. Men det blir ikke før til sommeren.. Tror jeg.. Hehe, Petter er så ivrig om dagen!:)

    Uansett, du får slå på tråden om du vil finne på noe:) Klem

    SvarSlett
  4. Så koselig bilde :)

    Kjenner igjen tankene dine ang fødsel! Men det kommer til å gå så fint skal du se. Og de beste premier man får :D

    SvarSlett
  5. Hei Hildemor!
    Jeg syns du har så fin blogg og jeg følger ivrig med ;)
    Det er rørende det du har skrevet om nerver og fødsel, men jeg er så sikker på at du er tøffere enn du tror når du står midt oppi det. Og med Petter ved din side kan det ikke gå annet enn bra uansett. Jeg får tårer i øynene og gleder meg veldig veldig til vesle Rikke kommer , lillesøsteren til Hedda :)
    Og du er en super mamma og svigerinne.
    Klem

    SvarSlett
  6. Så koselig skrevet Kine:) Det er så gøy når noen følger med på bloggen min:)
    Ja, jeg gleder meg også veldig, veldig masse til Rikke kommer!!
    klem

    SvarSlett